:: I love what I see through lenses ::

By: wirda rasid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lif3

 
 


Finish each day and be done with it.
I have done what I could;
some blunders and absurdities have crept in;
forget them as soon as I can..
Tomorrow is a new day;
I will begin it serenely and with too high a spirit to be encumbered with my old nonsense.


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
NakedLens Brand New Project



http://nakedlens.fotopages.com
this is our brand new project in 2006.. care to comment? enter here ---> http://nakedlens.fotopages.com


Friday, 30-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Another Year Begins.....2006!!!



wiShiNg y0u j0y aS aNotHer y3ar b3giNs
H.4.p.P.1.N.3.w.Y.3.4.r

witH w4rm3$t wi$h3s,

sWar iMaGes


Wednesday, 28-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Simon Yam...

 
 
 
View all 17 photos...
Location :: Gurney Plaza, Penang
Date :: Today


tada... actually today is an official opening of CANON Concept Store @ Gurney.. kat sini laa aku beli camera..hihi so dijemput laa hadir memeriah dan mengcrowdedkan majlis.. nak plak ada Canon VIP dtg.. hoho..Simon Yam.. actor from Hong Kong.. ala yg slalu berlakon jadi polis ke org jahat ke..film terbaru dia SPL ngan Dragon Squad kalo x silap aku..ahh pa pe je laa.. memandangkan dia nih duta canon..so sesapa nak amik gambar ngan dia make sure la ur camera tu CANON ye..kalo tak bleh balik..takpun kalo nak jugak bleh beli kat situ time tu jugak..ahahaha tu org Canon tu yg ckp




Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
uhmm ~_~

 
 
 


Location :: Mi Casa
Date :: suatu ketika dahulu


lama x update.. tetiba harini buka pc. ternampak plak satu folder yg agak pelik nama nya.. lalu ku buka..ohh rupanya pic lama.. yg tak terupload lagi.. so.. juz nak isi keboringan yg terserlah ayunya...maka aku pun mengedit dgn gaya kebosanan ku ituu.. but last pic is an original pic..


*******feedback*******
>> helikopter? tatau pun dia ade gak name nih.. igt pepatung je..nagaterbang (dragonfly) bleh consider lg laa..
>> pepatung nih x gerak pun.. static je.. even lepas aku snap pun still kat situ.. tido kot..letih agaknye..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net