:: I love what I see through lenses ::

By: wirda rasid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Apr-2006 05:14 Email | Share | | Bookmark
Kyd Dah Kawen Laaa !!!! ~{@

 
 
 
View all 18 photos...
Khas..... For The Kyd




Wednesday, 15-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kyd's Wedding Day - PART 1

mereka dan hadiah mereka
inilah hasil dr photographer yg terlebih tinggi..
class of '99
View all 13 photos...

Date:: 12 March 2006
Location:: Sg Dua, Perai.


Sorry geng lambat upload.. hoho..
tapi nih baru part 1...pichas guest merangkap member2 skolah dolu2...
coming up next baru pichas kyd..
tunggu PART 2 plak ye.. (cam best jer aku nih..hek hek.. )
SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT KYD!!


*******feedback*******
others :: ape laa korang nih.. pic last tuh aku saje2 laa buat suke2..for fun je la..
lagipun entry nih bukan entry utk pengantin.. utk guest jer..pengantin next entry.. hehe..
so memandangkan aku antara guestnya dan fp ini adalah milik aku,
maka dgn bangganya aku terpaksa menghighlightkan diri sendiri.. sekian tima kasih..
MSO& Farah :: makasih ye..


Monday, 13-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dua Dunia

 
 
 
View all 5 photos...

Cinta itu buta
dan juga boleh membutakan
melukakan dan sukar untuk kita lupakan

Aku cinta padamu
hanyalah ungkapan
luahan yang jarang bermakna bila diucapkan

Ini pula cerita cinta sang pujangga
bukan arjuna sita
bukan cinta dan rangga

Mungkinkah khayalan akal mainan minda
Atau lamaran puitis
dengan hasrat yang indah

Kau selalu di hati
tidak ku dekati
sentiasa ada mata jahat yang memerhati

Tapi ku tak runsing
tidak mungkin rindu
ku pusing lihat wajahmu di setiap penjuru

Senyuman di kaca
kisah mu ku baca
Perjuangan kita sama duka mu ku rasa

Aku pasrah saja pada yang Esa
Kerna ku tahu

Dua dunia kita berbeza


Monday, 20-Feb-2006 06:37 Email | Share | | Bookmark
sebuah ombak, seorang budak dan suatu permainan tah haper2...

 
 
 
View all 5 photos...


Location :: Suatu Malam Di Sebuah Pantai
Date :: Tak Lama Dulu
Model :: Seorang budak yg sedang dipujuk oleh ayahnya (tidak terdpt dlm gambar) utk pulang ke bilik hotel yg kononnya ada citer kartun tapi budak tuh kata tanakkk!!


Percubaan pertama utk nite shots.. ok ker?
ada laa buat berbelas2 shots..
sbb setting x btol..
so ini adalah antara hasil yg ok sket dr yg lain..
setting yg aku pakai..err aku pun x hingat..lalalala
cuma aku x pakai flash,
er tripod.. uhmm aku pakai meja kat situ..so kire tu laa tripod aku... hihi



Thursday, 9-Feb-2006 04:17 Email | Share | | Bookmark
Sunset

 


Every time you wake up and ask yourself,
"What good things am I going to do today?",
Remember that when the sun goes down at sunset,
It will take a part of your life with it.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net