:: I love what I see through lenses ::

By: wirda rasid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ntah

 
 
 
View all 8 photos...
Location :: Penang & Kedah
Date :: dah bercampur..


actually pic jambatan tuh dah byk kali dah aim.. sbb everynight balik dr training mesti nampak dia nya light yg memukau..kalo korang tgk dr depan..bleh nampak cahaya tuh cam kuasa "kejahatan" menghala ke langit..mcm dlm citer2 kartun tuh.. tapi susah laa nak berenti tgh2 jambatan tuh kan.. nak plak sorang.. so time nih aku lepak lepas balik interview kat gerai2 area tuh.. so snap la dgn kekurangan kuasa focus lensa aku tuh..huhu..mintak2 ada bdk team aku tuh sambar dlsr..bleh kita shoot kat sini kan kan?

*******feedback*******

suhaimi :: hah try laa shoot tgk ngan camera power hg tuh.. gudlaq~!!
devilx :: yup bawalah dulu dlsr pd aku then barulah aku bawa ko ke sana.. (aku pun ye ye je!! )
ciklan & ezdy :: o0o0 ye? ok i'll try.. tu juz guna setting b/w & sephia tapi tak reti laa nak adjust supaya b/w & sephia tuh nampak lagi cantik..camner hah?kena main ngan A & S gak ker?
ND :: wah bz nya dia..
chan :: finally..i get the solutions... nway tq so much..
others :: ushar then usaha itu tangga kejayaan


Friday, 25-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
smoke around the world

actually nak snap lain..
dpt plak idea lain..
smoke..
View all 10 photos...


Location :: sekitar tempat lepak aku...
Date :: di suatu petang di musim yg lalu..


AMARAN KERAJAAN ZIMBABWE :: MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN DIRI SENDIRI DAN JUGA ORANG LAIN.. AHAHAHA

p/s :: entry ini adalah pictures semata2 tiada kaitan dgn niat menyinggung ataupun memerli sesiapa samaada yg hidup ataupun mati ataupun yg sedang menghisap rokok di kala ini..

*******feedback*******

hilmi :: haah kan btol jugak kata ko tu.. tapi dorang bleh cuba try tanam bendi plak..kan kan?
suhaimi :: ermm sbb tuh org kata usaha tangga kehebatan.. (eh ye ke?)
Jeffri :: haha ye ke.. best gak kalo btol2..
chan :: tq.. but i hope i can learn more from pro like u..
devilX :: yeahh pic yg ada X tuh mmg dedicate utk ko.. hah amikkkk...
shahrul :: tmpt tuh kat pantai seagate.. tu org2 kat sini laa bg nama.. nama btol aku pun tatau..
saiful :: ermm mmg kalo frust hisap rokok jadi ok ke? erm haha my face same ngan ur 2nd kazen..how about ur 1st kazen?
others :: byk pulak yg tak merokok.. muy bien!!






Wednesday, 23-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
good day..

mari makan laksa tepi pantai
milo ais berbackgroundkan laut
ohh sky juice with sky high
View all 9 photos...


Location :: somewhere in penang
Date :: haritu kot..


ermm pic 1-5 blom pandai main ngan A/S lagi.. pic teh o ais tuh baru start blaja A/S.. tapi tak igt plak setting apa.. huhu..

*******feedback*******

dida :: cawan plastik? ada apa dgn cawan plastik?btw,nih ori pic...
oxygen :: ermm camera biasa jer.. cuba click kat my name kat atas skali tuh..
ezdy :: yeah.. lebih kurang laa cuma tak buat effect jer..
devilX :: membebel je budak nih.. aku upload pun salah..kalo x upload ko jugak yg teruja nak tgk.. sebbaik aku nih anggun (takde kaitan..huhu)
pixars :: nama jolokan "A Series with G Series Perfomance"<<<apakah makna semuanya ini?
wannieda :: mmg bebai sket buat pic #5 tuh..set je drive continuous
phalin :: hah pasni bawa dzaliqa plak..hehe
foxart :: oit apsal tak upload pic baru.. bz dok wat apa??
zzoux :: tepi laut laa incik zzoux..kurak2 dlm perahu btol laa..
others :: kalo seharian penat bekerja or study..pekena laksa tepi pantai best gakk..


Sunday, 20-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
suara hati si itik gembo-gembo

 
 
 
View all 6 photos...
Location :: still at my tok house
Date :: masih lagi satu hari di hari raya


ehem.. mereka juga punya cerita???... ya semestinya








*******feedback*******

Hj Bakri Jamaluddin {penghulu} :: lorr itik ko ker..hehe kena royalty tak?
Jeff®i @ FM0666 :: pegi je umah tok sy..hihi..sure hemoh2 jumpa punya..
devilX :: oit nih bukan pic 1st raya laa..nih satu hari dihari raya..btw, aku malas nak edit laa.. biar laa original pic plak.. frame2 pun aku malas nak buat..ahahha tgk laa siri2 berikutnya nanti..
shahrul :: biase laa itik nih kan glamour..itik gembo2 la katakan..
aHkon :: makasih..moga sukses slalu ya..
Nasrul :: mitv tuh natang haper ek? cam penah dgr..
hishamhkc :: keta pak njang..kat ganu nun
others :: tq..hidup ini indah jika ada keceriaan di wajah anda..


Friday, 18-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hidupan disekelilingku

tahu ke bunga apa?
haa yg nih kalo tatau gak..mmg laa..
bunga raya putih
View all 13 photos...






Location :: Of coz laa Bluecar Village, Kedah Maju 2010
Date :: Juga satu hari di hari raya


bila tgk rama2 ngan kerengga tuh teringat lagu masa tadika dolu2..

Quote:
Rama-rama

Oh rama-rama kau sungguh cantik
Rupa paras mu aneka warna
Merah dan biru berbatik-batik
Makanan kamu dari madu bunga..
(tapi aku tgk takde laa pegi kat bunga pun )

Kerengga

Badanku yang kecil
Tapi dikerat tiga
Ada enam kaki
Sesungut di kepala..
la la la...(tak igt dah lirik nih..tahu ke?)


*******feedback*******

sany :: u copy url bg pic tuh(properties)..then paste kat text..highlight & then click Img button. Done!!
suhaimi :: camtu apa kata hg pi cari lirik teruja(ella) bg kat aku..ahahha
z.a.n.a :: tq for visiting..jemput laa dtg lagi...
++tapaiyo++ & Nasrul :: cik lulu tu cuma guna powershot A610..nih original pic...dan inilah yg dinamakan close-up (macro)
shahrul :: sbb hg pun org kedah jadi xpa nak bebel pun..
devilX :: ala tak best konon..bukan haritu ko mintak ke lirik lagu tuh? ahahhaa
ida dida :: cemburu itoo tandanya sayang..tima kasih sbb sayang aku
kuchai :: hah mmg susah nak snap rama2..tu pun jenuh kejar..org kedah kata ligan...
iva & malique :: tanak kasi ke resepi tuh..
owaister :: dok kat seb prai..
chan :: i wish too..
Nasrul again :: haiya..mana ada edit pun... nape tak percaya ke?
megapixel :: kalo camtu jemput laa dtg lagi...makasih...
ax :: akan ku tunggu~~
others :: nothing but tq so much...
devilX lagi :: ada lahhh...ok aku akan upload skrg jugakkk..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net