:: I love what I see through lenses ::

By: wirda rasid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Aug-2008 09:05 Email | Share | | Bookmark
hari yang bosan...

davehill look..
uhukk..
arghh..
ohh..ari yg bosan. . mari mengapdet gambar.. dah bosan2 tadi, try laa buat davehill look...uhm uhm.. jadi ke mcm ni?? camne tah nk bg dia nampak lagi smooooth dan real..akan diexplore lagi dan lagi..







Monday, 23-Jun-2008 04:16 Email | Share | | Bookmark
PART 2 :: Cuti-cuti Dunia~~

dlm proses bina semula..dah hancus dah kalo tidak..
alexandria~
kuda ku lari gagah berani
View all 26 photos...





Location :: Alexandria - Cairo
Date :: 5-7th April 2008


ha kali nih lokasi di Alexandria,Egypt.. pastu balik semula ke Cairo.. time kat tiang sebatang tu..berhabuk giler.. siap angin datang bawa habuk berterbangan lagi..uhuk2..terbatuk2 aku..
cuaca kat Alexandria lagi sejuk dari Cairo.. sbb tepi pantai kot.. bandar dia tepi laut mediterranean tu..nak plak musim kitorang pegi nih baru abis musim sejuk.. ala2 musim luruh ke musim bunga tah..konfius aku..so jgn pelik laa kalo tgh padang pasiaq pun kami pakai jaket..sbb tak panas pun..dingin2 gitu..


Wednesday, 4-Jun-2008 11:01 Email | Share | | Bookmark
PART 1 :: Cuti Cuti Dunia~~~ EgYpT

yeahhh jom kite pegii!
felai wif emirate!
pramugari melampau..hoho
View all 39 photos...

7 Keajaiban Dunia!!! Mmg Kagum lah!


Meaw meaw~~


aRabiAn.. yibaaa yibaa...

Location PART 1:: KLIA-Dubai Airport-Cairo
Date PART 1 :: 3-4 April 2008


Wah baru aku nk mendonlod segala khazanah cuti2 dunia... kesibukan menghalang daku..uhukk.. skrg sudah mau benti keje, sbb tu amik masa takde keje nih utk upload balik.. dah dekat 2 bulan dah pun..hahahha...pegi egypt 5-6 days.. long journey..jadi byk lah gambar.. letih nk pilih.. tunngu part 2...!!




Monday, 11-Feb-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
cuti-cuti malaysia pulak..!

wahh dah sampai tembok chinalah!
meh naik meh...
arghhh tolonggg!!
View all 8 photos...




Location :: Sebuah Pulau Bernama Pangkor
Date :: Empat hari di bulan Januari di tahun 2008


Thursday, 17-Jan-2008 16:28 Email | Share | | Bookmark
honeymoon@Bali cum cuti-cuti asia (part3)

aku dia dan sape tah lagi sorang tu
jom kite pegiii~
hampir tiba..dah nk malam plak
View all 15 photos...




hoho ini gambar tahun lepas.. lalala lame btol aku amik masa nk post entry ni..
uhu...bz sgt kah aku???
bali..bali.. susahnya kitorang nk makan... huhu...
tak suke btol.. org pegi nk makan sebenarnye...heee...
erm.. tak byk sgt gambar... sbb tak byk amik pun..haha nk yg len tunggu entry Mr.Ray plak.. hehehe...
**thanks to tripod2 semulajadi**


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net