Automate your Marketing
with Womplify




 
:: I love what I see through lenses ::

By: wirda rasid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Sep-2009 08:38 Email | Share | | Bookmark
salam aidilfitri

 
 
berkurun jugak tak buka FP ni..

so saje nk upload..
Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha )






Tuesday, 21-Apr-2009 09:23 Email | Share | | Bookmark
Alif Irfan :: Cukur Jambul

 
 
 
View all 4 photos...


28hb february bersamaan 2 minggu usia si baby irfan, dia pun kena cukur jambul.. actually nk buat masa umur dia seminggu..time tu dh gugur pun tali pusat..tp memandangkan masa tu irfan baru kluar icu sbb demam kuning.. so postpone laa.. tp kesan2 disalai ade lagi pada wajang irfan..mulut pun kering..sian dia.. pape pun slamat berimej botak wahai anakku...


Tuesday, 7-Apr-2009 09:19 Email | Share | | Bookmark
Hadirnya Alif Irfan

tadaaa..daku sudah kluar..
lihatlah dunia...
cayanggg dia..
View all 6 photos...

Alhamdulillah..on 15 Februari 2009, 5.18pm aku slamat lahirkan my first hero, Alif Irfan..
Baru habis pantang..so baru lah dpt update.. tu pun tak byk.. penin lah nk pilih gambar... letak ini je lah dulu..;p will update more asap....


Thursday, 25-Sep-2008 00:30 Email | Share | | Bookmark
Raya Datang Lagi!!!!

 


NAK MAIN MERCUN TU, PANDAI-PANDAILAH JAGA DIRI..HOHO!

Selamat Hari Raya Aidilfitri~
Mintak maaf byk2 kalo ada terover comment..hehehe..
Selamat Balik Raya..!


Tuesday, 2-Sep-2008 02:13 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan Menjelang~(^v^ )~

 


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net